مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اظهار کرد: رسانهها به عنوان واسط ارتباطی که جای اصل مینشینند، نقش قدرتمندی در گفتمانسازی دارند.
فیروز فاضلی، عصر پنجشنبه ١۴ تیر ٩٧ در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی مطبوعات منطقه آزاد انزلی که با حضور سخنگوی دولت و جمعی از مدیران و اهالی رسانه کشور و استان در مرکز همایشهای بینالمللی منطقه آزاد بندرانزلی برگزار شد، با بیان اینکه در علوم ارتباطات، رسانه را واسطی بین گوینده و شنونده (مخاطب) میشناسند، اذعان کرد: به نظر بنده، رسانه فقط یک واسط نیست بلکه به عنوان یک اصل در ارتباط حضور دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تصریح کرد: رسانه همانند چشمی که با میکروسکوپ به زمین و تلسکوپ به آسمان مینگرد، اساساً دارای نگاهی متفاوت است. به همین دلیل است که در جهان سرمایهگذاری فراوانی بر روی رسانهها میشود؛ چرا که رسانهها گاهی قادرند چیزی را به جای حقیقت بنشانند.
وی با اشاره به قدرت رسانهها در گفتمانسازی، یادآور شد: این جشنواره ملی نیز که برای اولین بار برگزار میشود، دارای ۵ محور برای ارائه آثار بود که محورهای اصلی آن در بحث گفتمانسازی مواردی همچون اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، آسیبهای اجتماعی و… بود که آثار متعددی در این زمینه برای جشنواره ارسال شد.
به گفته فاضلی، ۶٣۴ اثر از استانهایی همچون آذربایجان غربی، ایلام، تهران، خراسان رضوی، قزوین، گلستان، گیلان، مازندران و هرمزگان به دبیرخانه جشنواره رسید که در این مراسم از ٢١ برگزیده جشنواره تقدیر خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه الحمدلله استان گیلان در زمینه رسانهها جزو استانهای پیشرو در کشور است، اظهار کرد: گیلان دارای ٢٨٨ رسانه دارای مجوز است که از این میان ١١۶ پایگاه خبری دارای مجوز در استان فعالیت دارند و همچنین بالغ بر یکصد پایگاه خبری فعال، برای دریافت مجوز اقدام کردهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان افزود: این رسانهها در تمامی عرصهها از جمله مقوله گفتمانسازی در استان یاریگر ما هستد.
فاضلی در پایان ضمن ابراز امیدواری برای جا گرفتن جشنواره ملی مطبوعات در تقویم زمانی سالانه منطقه آزاد انزلی همزمان با روز قلم، گفت: امیدوارم این راه در استان گیلان پرتداوم، و این قلم همواره گیرا و رسا باشد.